Man ska inte ropa hej,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nä just det,,,,,,,,,,,,,,,,inte ropa hej förrän man är över bäcken.Och över den här bäcken känns det som det är tusenmilakliv.Kan det verkligen vara normalt att ha denna krypande, svidande, brännande smärta i kroppen. Det kommer varje dag och sitter i flera timmar varje gång "det blir bättre" upprepade doktorn som ett mantra varje dag när jag var på sjukhuset. Nu har det gått 2,5 vecka och jag är inte ett skvatt bättre.
Mr P ,,,, vad gör du med mig,,, tänker du ta livet av mig? Jag bara undrar.......
Kram till alla er som bryr er
en ganska uppgiven Pia

Äntligen hemma igen...

Igår vid ronden frågade doktorn om jag ville åka hem.Jag sa ja, men med viss tvekan.Kunde jag verkligen åka hem, så dålig som jag var. När S-Å kom för att hämta mig fick vi vänta 1,5 Tim innan jag överhuvud taget tog mig ut till bilen. Och när jag satt och väntade på att S-Å skulle köra bilen så nära som möjligt så gick en tjej ut, gjorde en helomvändning, kom in igen och frågade om hon kunde hjälpa mig med något. Jag kände mig nog bara inte som något som katten släpat in - jag såg nog sån ut också. Men hem kom jag. Och om det är Strömbackaluften eller vad det är så har jag inte mått så pass bra sedan jag opererades som idag ......halleluja!!
Vi hörs kram Pia


Varför så tyst..........?

"Ingenting att skriva hem om" det är verkligen ett uttryck som passar här. Ja, jag vet, det kan ta tid att ställa in strömmen. Man måste troligen komma tillbaka efter några veckor och finjustera. Men detta.....att vara så dålig att det inte ens är fråga om att åka hem. Nej... Jag skriver mer en annan dag när "jag har något att skriva hem om"
Kram Pia


Lördagseftermiddag

Sitter nu i Matildas soffa och ska se på ishockey.Har varit ute på stan, fy vad jobbigt det är när en sida (den högra i mitt fall) vägrar att följa med.Letade en jacka, men hittade ingen. Tittade på blommande körsbärsträd i Kungsträdgården, vackert!! Matilda kommer med hämtmat (Kina) som vi ska äta vid teven, mysigt!! Hur röntgen gick.....? Jo, jag fixade faktiskt att ligga stilla dom 20 minuter det tog och jag fick på mig kläderna och ringarna efteråt. Men utan assistans av SÅ hade jag aldrig tagit mig tillbaka till avdelningen.När vi kom dit väntade narkosläkaren för att berätta om sin del i operationen.Jag kände mig faktiskt lugnare efteråt....han nämnde både smärtlindring och lugnande. Jag kommer kanske att klara av det ändå....?! Sedan väntade bara en träff med kirurgen, men det verkade vara lättare sagt än gjort. Efter tre timmars väntan fick vi veta att hon inte hann träffa oss....KUL!!! Planen var sedan att jag skulle åka buss till S-Holm och döttrarna för helgpermis och SÅ skulle åka hem. Men jag var så jäkla dålig så han skjutsade mig (han är bara bäst min SÅ) och åkte sedan hela vägen hem. Nu känns det som att det här börjar bli väldigt tråkig läsning, så nu slutar jag. Ha det så bra alla.
Kram Pia


Lördagsmorgon...

Ligger här i Matildas sköna säng och tänker på gårdagen. Anlände till Akademiska 10.30 och blev som vanligt väl mottagen.."hej Pia kommer du och hälsar på oss igen?" Från början gick allt så fort och smidigt. Det bara rasslade till så hade jag fått en säng,var inskriven av både sköterska och läkare, EKG och prover var tagna och en av dom godaste luncher jag ätit på Ackis var också avverkad. Allt gick så bra och det var länge sedan jag varit så pigg.Men sedan tvärvände det.....Mr P dök upp ur tomma intet och gjorde krokben för mig. Skulle röntgas och blev instängd i en liten hytt där allt utom strumpor och trosor skulle tas av ( även smycken).Låter väl inte allt för svårt, klär på och av sig gör man väl varje dag, men ack vilken pärs. Blev jättestressad....svetten lackade....det var nästan tji att få av sig jeansen. Att få det där smala byxbenet över foten ( som plötsligt hade växt till en 47:a) var nästan omöjligt. För att inte säga ringarna....inte visste jag att dom hade växt fast . Fick slicka, ja nästan spotta på fingrarna för att få av dom. Ja herre min je!!...blir svettig bara jag tänker på det. Måste ta en paus nu och umgås med mina älsklingsdöttrar. Vi hörs.
Kram Pia


Myrornas krig.............

Det verkar som om Mr P har bestämt sig för att jäklas lite extra  med mig nu när operationen närmar sig. I natt släppte han in miljontals myror i min kropp...det brände, hettade, kröp och hade sig i flera timmar. Och att sova med myrornas krig i kroppen, det är inte lätt ska jag säga. På dagarna knäpper han på ON-knappen ena stunden för att en halv timme senare trycka på OFF. Det blir kaos i både hjärnan och kroppen och slutar med att jag lägger mig på soffan och tycker synd om mig själv. Jag som tänkte göra massor av saker innan dagen D. Men .....men det mesta står nog kvar tills jag kommer hem. Nej, nu ska jag inte störa er längre, ha det så skönt på söndagsförmiddagen. Jag ska försöka hinna ut före Mr P....försöker han hindra mig från att kratta ska jag stampa ner honom i en lövhög!
Kramar Pia
 

/>