JULDUK?

Har bestämt mig för att strykhögen ska bort. Hur kan det bli så mycket strykkläder efter två personer?! Och så många lakan! Vi kan väl inte ligga i mer än en varsin säng? Jo just ja, det kan vi. Kan jag, ska jag väl säga. S-Å ligger snällt i sin säng hela natten, medan jag vandrar runt. I natt t.ex. låg jag i tre olika sängar. Varför då, kanske någon undrar... Ja men jag får ju inte vara ifred för Mr P, han är som en igel. Hittar mig gör han också, spelar ingen roll var jag gömmer mig. Ska krypa ner i strykhögen inatt, i närheten av den vill väl ingen karl gå. Och föresten var kom julduken ifrån? Jag lägger tillbaka den, den kan jag ha som täcke inatt.

Kram på er! / Pia

Ps. Önskar jag hade lika avslappnad inställning till strykning som mina döttrar har.


Bokat och klart...

Nu har vi beställt en resa, nästa fredag åker vi till Mallorca. Det ska bli härligt - försöker jag intyga mig själv iallafall. Det (eller den) som oroar mig är Mr P. Jag har inte bokat någon biljett till honom - jag vill inte ha honom med! Men känner jag honom rätt så struntar han totalt i det. Han är den mest hänsynslösa karl jag känner och det värsta är att han blir bara värre och värre. Förut kunde han låta mig vara ifred ibland, men nu är han på mest hela tiden. Jag som bara vill ha Sven-Åke!! Fatta det Pucko!!
Nu orkar jag inte gnälla mer för den här gången. Nu ska jag titta på Vem vet mest och återigen inse vad lite jag vet. Ha, ha

Kram på er

4 månader sedan...

Idag är det 4 månader sedan pappa dog - en hel sommar utan pappa! Fattar inte hur det har gått till. Sommar och sol utan pappa - den ekvationen går inte ihop för mig. Igår skulle pappa ha fyllt 89 år, men istället för att trängas i deras lilla kök och fika i omgångar fick vi åka till kyrkogården och sätta en blomma på hans grav.
Men i förra veckan träffades vi och trivdes hos mamma, då fyllde hon 86 år. Alla 12 (!) barnen var hem då, vi var ca. 25 st där samtidigt. Trångt?  javisst ! Men finns det hjärterum så finnns det stjärterum.
Nu ska jag gå till lilla mor en sväng och höra hur hon har det.Hennes saknad efter pappa är oändlig, tänk att mista någon man varit tillsammans med i nästan 70 år.....

Kram på er alla/Pia


Problem!

S-Å och jag tänker åka till solen och värmen en vecka - tror jag! Det är ju så många beslut som ska tas, så mycket som skall klaffa.

1. Veckodag... S-Å vill inte rusa till till jobbet direkt när han kommer hem. Kommer gärna hem fredag eller lördag. För mig spelar det inte så stor roll, jag kan ju komma insläntrande på kontoret vid lunchtid, iklädd morgonrock om jag vill.

2. Restid... Vill helst resa både dit och hem på dagtid. Det är ju så jäkla jobbigt att köra till och från Arlanda på natten. Avståndet från flygplatsen till hotellet ska vara så kort som möjligt.

3. Hotellet... Helst inte en massa trappor. Rent och fräscht, städning 7 dagar i veckan. Gratis solstolar vid poolen.

4. Stranden... Ska ligga nära hotellet (eller är det hotellet som ska ligga nära stranden?) Vit sand så långt ögat når och kall öl ska serveras på solsängen närhelst man önskar.

Vad är problemet, kanske ni undrar. Det är väl bara att boka, man får det man betalar för!
Visst ja, jag höll på att glömma en punkt...

5. Det ska vara billigt - jättebilligt!

/>